Mississippi

Vizualizare anunțuri

Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Mississippi

Proprietate de vânzare în Mississippi

Se învecinează la nord cu Tennessee, la est cu Alabama, la sud cu Louisiana și Golful Mexic și spre vest cu Arkansas și Louisiana.

Mississippi este un stat federat din Statele Unite ale Americii. Capitala și orașul cel mai populat este Jackson.

Te gândești să-ți vinzi casa în Mississippi în 2018? Sau sunteți în căutarea de proprietăți de vânzare în Mississippi? Datele recente arată că piața imobiliară se descurcă bine atât pentru cumpărători, cât și pentru vânzători în acest an.

Piața imobiliară din Mississippi pare să meargă bine, principala problemă pare a fi o insuficiență a locuințelor disponibile. Aceasta este o veste bună pentru vânzătorii care dețin proprietăți de vânzare în Mississippi, deoarece concurența dintre cumpărători poate contribui la creșterea prețului final de vânzare. Iată câteva previziuni despre ce să așteptați de pe piața imobiliară din Mississippi în acest an.

O tendință comună în întreaga țară pe piața imobiliară implică un număr tot mai mare de cumpărători și o scădere a vânzătorilor care au proprietăți de vânzare în Mississippi.

 În al patrulea trimestru, mai mult de jumătate din toate casele vândute pe piața imobiliară din Mississippi au fost clasate în treimea superioară a valorilor casei. Deși se așteaptă ca oferta să crească treptat și să permită prețuri rezonabile pe toată piața până la sfârșitul anului, numărul total de proprietăți de vânzare în Mississippi pentru 2018 va fi și mai mic atunci când vine vorba de cererea globală.
Prețurile locuințelor din Mississippi se așteaptă să crească până la 2,8% în 2018. Aceasta este o scădere de la creșterea actuală de 6,9%, dar este încă mult peste rata obișnuită de creștere de aproape 3%.

 Experții imobiliari cred că piața imobiliară va vedea o rată de creștere mai aproape de 3,2%. Cu toate acestea, aceasta este o veste proastă pentru proprietarii care doresc să vândă proprietatea lor de vânzare în Mississippi pentru cea mai mare sumă posibilă.
Dacă vă gândiți să vă vindeți proprietatea în Mississippi și doriți să profitați de actuala piață de vânzări, ar fi în interesul dumneavoastră să vindeți acum înainte ca cererea să înceapă să scadă.
Noua lege fiscală ar putea avea un efect negativ asupra pieței imobiliare din Mississippi, în special în unele zone.
Aceste piețe imobiliare vor vedea o scădere a aprecierii acasă, deoarece mulți cumpărători încep să se opună piețelor locale.
Valoarea pentru casele din stat a scăzut la -1,3% în ultimul an, dar prevede că valorile caselor vor crește până la 2,8% până în 2019.
Statisticile privind starea de sănătate a pieței imobiliare din Mississippi arată că piața este în prezent instabilă, având un scor de 4,0 din 10, pe baza statisticilor din februarie 2018.

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 28914

DE VÂNZARE Altele (terenuri), Mississippi, Hancock County, Bay St. Louis, 10060 Chappman Road

922,183.98RON
DE VÂNZARE
Altele (terenuri)

113.16 m²
Aproximativ 9,8 acri de vânzare. Partea frontala este pe Chapman Road 353 picioare. East Side este 1218 de picioare. Partea din spate este de 571,9 pi...
Cod. 6950

DE VÂNZARE Casă rustică, Mississippi, Jackson, Jackson, Jackson

2,536,005.95RON
DE VÂNZARE
Casă rustică

170 m²
Ranch de + - 15 ac, cu 3 / 2 casa,
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB